Prodaja prenosnih računalnikov

V Mediaorbisu vam je na voljo več različnih prenosnih računalnikov po ugodnih cenah. Za več informacij nam pišite na info@mediaorbis.si
Več

Web predloge

Iz galerije internetnih predlog si izberite tisto katera vam najbolj ustreza, ter nam javite na info@mediaorbis.si. Vse internetne predloge so sestavljene z naprednim CMS-om, kateri vam omogoča, da sami urejate vsebino svoje internetne strani na uporabniku prijazen in enostaven način.
Več

Internetne strani

Privlačno oblikovanje, natančne tehnične zmogljivosti in strukture, ki jih spremlja ogranizirana skupina, katera deluje v skadu z vašimi željami in po potrebi nudi idejne rešitve. Le to je naš primarni cilj. Nudimo izdelavo od enostavnejših spletnih strani do kompleksnejših rešitev po ugodnih cenah. Bodite med prvimi zadetki iskanja v iskalniku Google za zagotavljanje storitev.


seo

SEO optimizacija ali Search Engine Optimization (ang.) predstavlja različne metode in tehnike, ki se uporabljajo na spletnih straneh in tudi drugje s ciljem doseganja visokih zadetkov v iskalnikih kot so Google, Bing, Yahoo, itd. Ključne koncepte, ustvarjanje vsebin in gradnjo povezav za vas uspešno opravi naša ekipa.

optimizacija

Vsaka stran je oblikovana z uporabo metod in paradigem, ki zagotavljajo najhitrejše delovanje.

programiranje

Programiranje spletne strani je individualno prilagojeno in izvedeno glede na želje vsake posamezne stranke. S pomočjo nasvetov strokovne ekipe vam je na voljo aplikacija usklajena z vašimi potrebami in zmožnostmi.

tehnična podpora

Izberite si zahtevno spletno stran ali pa preprosto statično različico, mi pa se vam bomo prilagodili, bili dostopni za vsa vaša vprašanja in pomoč, ko jo boste potrebovali. Tehnična podpora je sestavljena iz skupine ljudi, ki vas bo informirala in obveščala o vaši spletni strani ter usmerila k samostojnem nadaljnem delovanju.