Prodaja prenosnih računalnikov

V Mediaorbisu vam je na voljo več različnih prenosnih računalnikov po ugodnih cenah. Za več informacij nam pišite na info@mediaorbis.si
Več

Web predloge

Iz galerije internetnih predlog si izberite tisto katera vam najbolj ustreza, ter nam javite na info@mediaorbis.si. Vse internetne predloge so sestavljene z naprednim CMS-om, kateri vam omogoča, da sami urejate vsebino svoje internetne strani na uporabniku prijazen in enostaven način.
Več

JUMBO OGLAŠEVANJE

Zunanje oglaševanje kot medij je eden od najbolj učinkovitih načinov oglaševanja. Vaše sporočilo je potrošnikom na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Lokacije se določijo po individualni izbiri z ustreznim načrtovanjem, da vaše podjetje in izdelki izstopajo v ciljnem smislu.

Dimenzije plakata
v ponudbi
  • 400 x 300 cm
  • 504 x 238 cm
  • 500 x 240 cm
  • 510 x 240 cm

RADIO OGLAŠEVANJE

Oglaševanje lahko opredelimo kot obliko komuniciranja, katerega naloga je informiranje, obveščanje o izdelkih ali storitvah potrošnikom.

Oglaševanje na radiju – eden najboljših medijev za oglaševanje, saj doseže vaše poslušalce vsak dan ter ponuja številne priložnosti za interakcijo, razpravo s potencialnimi kupci, nagradne igre in še več.